top of page

Tuotteet

Olemme tunnettuja laajasta tuotevalikoimastamme,

mutta myös asiakkaidemme toiveita kunnioittaen tehdyistä leivonnaisista.

Voit nauttia tuotteitamme joko paikanpäällä kahviloissamme tai ostaa mukaan viemisiksi.

Tuotteiden tilaaminen onnistuu kätevimmin siitä toimipisteestä, josta haluat tuotteet noutaa. Perusvalikoimaamme kuuluvat tuotteet tulee tilata viimeistään 3 arkipäivää ennen toimituspäivää. Erikoiskakut tai muut perusvalikoimasta/-reseptiikasta poikkeavat tuotteet tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen toimituspäivää.

Mikäli leivonnaisten tarve kuitenkin yllättää, ethän epäröi tiedustella saatavuutta myös lyhyemmällä toimitusajalla.

Kahviloidemme yhteystiedot löydät Kahvilat-välilehdeltä.

 

Huomaathan, että laajimman ja ajantasaisimman tuotevalikoiman löydät kahviloistamme.

Valikoima saattaa vaihdella kahvilakohtaisesti.

Osa tuotteista on tehty erityisruokavalioita ajatellen mm. gluteenittomista, maidottomista, munattomista ja pähkinättömistä raaka-aineista. Huomaathan kuitenkin, että tuotteet valmistetaan samassa

leipomossa muiden tuotteiden kanssa.

 

Täytekakut

Leivokset

Pullat, viinerit, munkit

Muut makeat leivonnaiset

Suolaiset leivonnaiset

Leivät

Räätälöidyt tuotteet

Kondiittoreidemme ja leipureidemme ammattitaitoisissa käsissä syntyvät myös räätälöidyt tuotteet (hääkakut, erityisruokavaliot, leivonnaiset tapahtumiin jne.) niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Pyrimme vastaamaan asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin mahdollisimman hyvin, mutta säilytämme ammattilaisillamme aina myös hieman taiteilijan vapautta parhaan lopputuloksen saamiseksi.

 

Emme hätkähdä isojakaan tilausmääriä, joten olethan yhteydessä Yritys- ja tukkumyyntiimme aina kun tilaisuutesi vaatii ensiluokkaisia leivonnaisia. Esimerkiksi hääkakkujen ja suurien tilausmäärien osalta suosittelemme olemaan meihin yhteydessä vähintään 2 viikkoa ennen toimituspäivää.

bottom of page